10.02.2016, 00:23:12
Cytat:P.S. I nieprawdą jest, że "wywodzę" się z Hasselandu. Po prostu tam mieszkam.
To powinien Pan przeprosić za kolegę z ławki czy tam się zacząć czerwienić z tego powodu, że się z nim siedzi.

Cytat:Hasselandczycy są obecnie częścią Republiki Bialeńskiej i mają takie samo prawo do zgłaszania własnych pomysłów, jak Brodryjczycy, Bialeńczycy i inne mniejszości kulturowe w Republice. Nie mogę również ingerować w pracę Parlamentu, ani rozliczać posłów ze swoich decyzji. Jedynie co mogę według Konstytucji, to zgłosić weto. Aczkolwiek w przypadku tej ustawy, mój poprzednik p. Eddard Noqtern nie skorzystał z tego prawa.
Za tę ustawę Piotr de Zaym powinien być spałowany albo zamknięty na 48 razem z JKM Eddardem Noqternem za gwałt nowych mieszkańców. I nie mówię, że cały Hasseland jest ble. Ja tam lubię kopać tę piłkę, ale żeby taki jeden z drugim wydzierali mi spod nóg piłkę rękoma, bo myślą, że grają w ręczną, no to coś tu jest nie tak. Ja bym prosił, aby jakiś sędzia albo Maciej reagowali, kiedy jakiś kapeć wleci na boisko i Ci dwaj się poślizgną. Chrońmy kapcie, bo moje już dawno ktoś podpierdzielił.

Pana poprzednik, Panie Prezydencie, woli korzystać z nocnika niż pisuaru.

W podzięce zostawiam draże.

Wergiliusz Postawny