10.02.2016, 12:21:44
(10.02.2016, 00:31:43)Jan Lubomirski link napisał(a): Ja także się zgłaszam do komtetu , z ramienia Abachazji.Znakomicie - proszę więc o przygotowanie 3 stadionów (to dotyczy wszystkich delegacji), dokładnie i ciekawie opisanych oraz opisów miast w którym się one znajdują.
(08.02.2016, 19:25:33)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Warto również przygotować jakieś przewodniki po miastach państw organizatorskich oraz rozbudować bazę hoteli (niby niepotrzebne ale zawsze fabularyzacja lepsza i jest ciekawiej).W jaki sposób proponuje WCM stworzyć te przewodnikowi i hotele?
(09.02.2016, 16:13:42)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Przejrzałem forum MUP i nie znalazłem żadnych przepisów regulujących kwestię losowania grup. Zapytałem się jednak o to Pani Juliette i czekam na odpowiedź.W takim razie czekamy. Może WCM mógłby się jeszcze spytać o to, czy jest opcja rozegrania także meczu o 3 miejsce?
C.d. Strony internetowej - czy ktoś chciałby się tym zająć (pytam głównie informatyków)?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.