10.02.2016, 19:58:13
Zaczynasz mnie bardzo irytować, Maciuś, z tymi swoimi wymogami. Ty moje wymogi do odstrzelenia jak psa już dawno spełniłeś, więc jeżeli chcesz się bawić w politykę wymogów, to ja Ci zagwarantuję taką politykę w świecie, który tak bardzo kochasz. Według mnie to, że masz 5 palców u prawej ręki, to według moich wymogów o dwa za dużo, więc trzym ten pysk w tym kagańcu i siorbaj tę wodę z miski podanej z dala ode mnie.
Kiedyś Ci obiecałem, że wprowadzę specjalne imienne prawo dla Ciebie, więc się doigrasz. Będziesz miał takie wymogi, że nie zdążysz dolecieć do kibla.
Mam to w nosie jakie ty masz obrazy wyświetlane na siatkówce. Ja wolę pograć w siatkówkę. I tym się różnimy, Panie biurwo, że ja jestem za aktywnością, a Ty za statycznością.
Jak będę chciał pączka, to sobie kupię.
Kiedyś Ci obiecałem, że wprowadzę specjalne imienne prawo dla Ciebie, więc się doigrasz. Będziesz miał takie wymogi, że nie zdążysz dolecieć do kibla.

Cytat:Niestety, za mało widzisz w tym kraju, żeby wiedzieć, co mówisz, kochaniutki, przykro mi.
A pączki akurat mam na biurku, chcesz jednego na osłodę tak wypełnionego goryczą względem nas, sztywnych biurokratów, życia?
Mam to w nosie jakie ty masz obrazy wyświetlane na siatkówce. Ja wolę pograć w siatkówkę. I tym się różnimy, Panie biurwo, że ja jestem za aktywnością, a Ty za statycznością.
Jak będę chciał pączka, to sobie kupię.