10.02.2016, 22:22:04
Wiceprezydent wypił nalany mu kieliszek.
Smutne, niesmutne, co kto woli. Jeżeli chodzi o mnie, to raczej niesmutne...
A niechże Pan sobie legnie pod drzewkiem. Akurat w Bialenii mamy ich sporo. Jest także co podziwiać. Proszę jednak uważać, żeby Pana jakiś wilk nie zjadł w nocy. Trzeba być czujnym!
Pewnie by wbili, gdyby chcieli zobaczyć, co tam Pan ukrywa w majtkach. Nie wiem, nie interesuje mnie to... Jeżeli jednak jest Pan aż tak chętny, żeby zobaczyli i wbili, to proszę wrócić na granicę i poprosić ich o to. Raczej z chęcią tego nie zrobią, ale "służba nie drużba". Może przynajmniej Pan będzie miał z tego uciechę...
Niestety nie znam takich metod wstawiania zębów, zresztą, całe szczęście, że nie znam. Chowano mnie w normalnym domu, bez kobiet z jajami i bez dziwnych metod dentystycznych...
Nie ma dla Pana rzeczy niewykonalnych? No, no... Nic tylko pozazdrościć, naprawdę! Winszuję!
Wiceprezydent złapał za butelkę i polał jeszcze jedną kolejkę.
To jak? Za wykonanie niewykonalnego?
Cytat:To smutne, że Wiceprezydent nie może. Jak Pan Wiceprezydent już pewnie zauważył, to banan od ucha do ucha mi nie schodzi będąc mieszkańcem Bialenii. Tylko co mi po tymczasowym obywatelstwie... Mogę się legnąć pod drzewkiem i podziwiać gwiazdy na scenie.
Smutne, niesmutne, co kto woli. Jeżeli chodzi o mnie, to raczej niesmutne...
A niechże Pan sobie legnie pod drzewkiem. Akurat w Bialenii mamy ich sporo. Jest także co podziwiać. Proszę jednak uważać, żeby Pana jakiś wilk nie zjadł w nocy. Trzeba być czujnym!
Cytat:Dobrze, że nie wbili mi w dowód, że jestem kobietą z jajami, a tak poza tym, to ciekawe czy komuś straż graniczna wybiła zęby tylko po to, aby strażnikom wstawić te wybite zęby.
Pewnie by wbili, gdyby chcieli zobaczyć, co tam Pan ukrywa w majtkach. Nie wiem, nie interesuje mnie to... Jeżeli jednak jest Pan aż tak chętny, żeby zobaczyli i wbili, to proszę wrócić na granicę i poprosić ich o to. Raczej z chęcią tego nie zrobią, ale "służba nie drużba". Może przynajmniej Pan będzie miał z tego uciechę...
Niestety nie znam takich metod wstawiania zębów, zresztą, całe szczęście, że nie znam. Chowano mnie w normalnym domu, bez kobiet z jajami i bez dziwnych metod dentystycznych...
Cytat:Ach...Jakie to szczęście, że dla mnie nie ma rzeczy niewykonalnych.
Nie ma dla Pana rzeczy niewykonalnych? No, no... Nic tylko pozazdrościć, naprawdę! Winszuję!
Wiceprezydent złapał za butelkę i polał jeszcze jedną kolejkę.
To jak? Za wykonanie niewykonalnego?
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej