10.02.2016, 23:19:06
(10.02.2016, 18:13:12)Marcel Hans link napisał(a): Mam nadzieję, że wybaczycie mi te wtrącenia, ale muszę.Czemu musisz?

(10.02.2016, 18:13:12)Marcel Hans link napisał(a): Co do hoteli, to byłby to świetny dodatek. Mój pomysł na już, jeśli macie dużo chęci, czasu i zdolności: mapka państw-organizatorów, na niej zaznaczone miasta-organizatorzy, po kliknięciu na dane miasto przenosi się do:Bardzo dobry pomysł - sam wcześniej już o czymś takim myślałem. Trzeba zrealizować.
a) opisu miasta, a w opisie link do hotelu (prostej stronki-wizytówki)
b) strony hotelu, a na stronie hotelu link do opisu miasta
(10.02.2016, 18:22:03)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): W taki, że samorządy przygotują opisy miast, ich zabytków, historii itp. Takie informacje można wydawać w formie przewodników. Co do hoteli - byłoby to czysto fabularne działanie polegające na zakładaniu i opisywaniu hoteli oraz goszczeniu w nich kibiców którzy przyjadą na mundial.Świetnie - w takim razie proszę WCM o przygotwanie szablonu takiego przewodnika - co, gdzie, na której stronie itp.
(10.02.2016, 18:22:03)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): MUP nie wnika w to kiedy dokładnie przeprowadzimy losowanie. Grupy losowane są przez system.Czyli mamy to zrobić po zakończeniu ligi? Ostatni mecz ligowy 6 marca, tak więc proponuje uroczystość losowania grup zorganizować 9 III w Sobotę. Co sądzą o tym delegacji?
A czy spytał już WCM o ten mecz o III miejsce?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.