I Kolacja Czwartkowa z Królem
Wasza Królewska Mość,
Wielmożni Goście!

Na wstępie chciałbym z całego serca podziękować JKM za zaproszenie mnie na tę wspaniałą kolację. Dotychczasowe dania były wyśmienite, z wielką niecierpliwością czekam na podanie deseru, który zapewne ostatecznie pozwoli osiągnąć mym kubkom smakowym stan błogiej nirwany.

Wielce się cieszę, że tak wiele udało nam się osiągnąć w przeciągu jednego tygodnia. Na szczególne wyróżnienie zasługują wspomniane już przez JKM przenosiny na nowe forum. Cała akcja przebiegła bez problemów i jakichkolwiek opóźnień, najcenniejszy dorobek aktywności w Hasselandzie jest już bezpieczny.

Niestety trwające wybory nie powinny napawać nas do dumy. Stanowisk jest dużo, kandydatów praktycznie zero. Dodam także, że frekwencja w wyborach na Lorda Protektora jest niewielka i raczej nie spodziewam się przełomu w tej kwestii. WKM, myślę, że w pewien sposób powinniśmy zmniejszyć ilość stanowisk możliwych do obsadzenia, np. poprzez likwidację niepotrzebnych urzędów. Jest to, moim zdaniem, niezbędne, aby Królestwo funkcjonowało jak najlepiej. Myślę również, że powinniśmy zastanowić się nad sensem przeprowadzania wyborów. Po co tracić czas na organizację, skoro nikt się nie zgłasza?
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]

Wiadomości w tym wątku
I Kolacja Czwartkowa z Królem - przez Eddard Noqtern - 10.02.2016, 16:52:06

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości