15.02.2016, 23:34:01
(15.02.2016, 22:22:04)Eddard Noqtern link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=4235.msg37972#msg37972 date=1455567342]No i właśnie na taką odpowiedź czekałem. Pan minister według mnie za bardzo wszystko uogólnia.
Nie było z tym za dużo roboty, skoro sezon akurat trwał - jedyne, co mogłem zrobić, to wykorzystać wolny slot na drużynę na moim koncie w x11, i zgłosić chęć uczestnictwa w Lidze Mikroświatowej. Plus trzasnąć o tym post na forum MUP.
Używajcie imion, nie stanowisk, plisssss.
Również od Pana Wiceprezydenta nie doczekałem się szczegółowych informacji c.d. punktu 1, a prosiłem przecież o konkrety. Pracą można nazwać budowę szałasów lub sadzenie drzew. Czy coś takiego robią
ministrowie?
Co do punktu 2., gdzie Bialenia się reklamuje? Efektów niestety nie widać...
[/quote]
Tak, oczywiście, każdego dnia przedstawiciele rządu jeżdżą w teren wspierać bialenskie leśnictwo.
Słysząc słowo "rząd", wyobrażam obie organ kolegialny, który wspólnie podejmuje decyzje i wspólnie ponosi za nie odpowiedzialność. Jeżeli to miał WKM na myśli, to muszę WKM rozczarować, ponieważ rząd (jako całość!) nie ma innych planów poza pracą. Jest to najnormalniejsza rzecz, ponieważ w ramach tegoż rządu funkcjonują poszczególne ministerstwa. Wykonują one zadania, które wcześniej zostają nakreślone przez Prezydenta. Jeżeli WKM chce poznać szczegółowe informacje związane z funkcjonowaniem ministerstw, to powtarzam, proszę zaczekać na odpowiedzi ministrów.
Bialenia reklamuje się na forach tematycznych. Natomiast nic na to nie poradzę, że nie widać efektów. W Hasselandzie (chociażby za moich rządów) też tychże efektów nie widziałem, a reklamowaliśmy się bardzo mocno.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej