19.02.2016, 10:15:57
Napisałem post, ale go nie wysłałem?...
Zagadek w mikronacjach jest zresztą bardzo wiele. Ostatnio przeczytałem o sobie na pewnym blogu. Ciekawe, że po raz pierwszy ktoś z mikronacji grozi mi (i mojej rodzinie) rękoczynami w realu. Tego jeszcze nie było. Jako żywo, tej osoby realowo (chyba) nie znam i nic mu złego nie zrobiłem, ale pała do mnie taką nienawiścią, że nie tylko zniesławia i oczernia, ale i grozi...
Cytat:Co do ostatniego zdania, daję do wyboru - zaczynamy przerzucać się takimi argumentami, czy wykreślasz to zdanie?Faktycznie, przesadziłem; znam przypadki dwóch doskonale znanych z reala władców Sarmacji, z których jeden - znakomity lider partyjny - okazał się b. słabym Księciem, a drugi - b. interesująca postać, wiele pisał, wiele mówił - jako Książę po prostu nie zrobił NIC. A Talib pozostaje dla mnie zagadką. O co mu chodziło? O samą wygraną? Czy o kłopoty dla Bialenii?
Zagadek w mikronacjach jest zresztą bardzo wiele. Ostatnio przeczytałem o sobie na pewnym blogu. Ciekawe, że po raz pierwszy ktoś z mikronacji grozi mi (i mojej rodzinie) rękoczynami w realu. Tego jeszcze nie było. Jako żywo, tej osoby realowo (chyba) nie znam i nic mu złego nie zrobiłem, ale pała do mnie taką nienawiścią, że nie tylko zniesławia i oczernia, ale i grozi...
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.