27.02.2016, 15:38:21
(27.02.2016, 15:30:21)RCA link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński]Nie potrzebujemy niczyjego pozwolenia na przebywanie na tych wyspach - są one bialeńskie od 64 miesięcy, a zostały przejęte jako ziemia będąca niczyją od więcej niż (wtedy) dwóch lat.Pomijając Pana bezbrzeżne chamstwo pragnę Pana poinformować, że potrzebujecie mojego pozwolenia by posługiwać się moim dorobkiem intelektualnym, a tym jest choćby geografia wysp valhallijskich. Jestem autorem tych wysp, map związanych z tym terenem, a cała Państwa działalaność na tym terenie to ODTWÓRSTWO. Więc tak, potrzebujecie mojej zgody, a ja tej zgody dłużej wyrażać nie zamierzam. Ziemie te wracają do mnie, jako do autora, założyciela i spadkobiercy Cesarstwa Valhalli.
[/quote]
CV nie istnieje, a ty śmiesz jeszcze tu coś pierdolić. I tak BTW. to posłużę się zasadą wpajaną mi od przedszkola: "Pierwsze słowo do dziennika, drugie słowo do śmietnika. Śmietnik się spalił, a dziennik ocalił". Proszę zauważyć podobieństwo.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;