27.02.2016, 15:59:57
Nie, żebym coś miał do Ciebie, Czekanie drogi, ale w tej chwili traktuję Cię jako zagrożenie dla mojego państwa - tak więc "chamstwo" jest naturalnym odruchem.
Cytat:Pomijając Pana bezbrzeżne chamstwo pragnę Pana poinformować, że potrzebujecie mojego pozwolenia by posługiwać się moim dorobkiem intelektualnym, a tym jest choćby geografia wysp valhallijskich. Jestem autorem tych wysp, map związanych z tym terenem, a cała Państwa działalaność na tym terenie to ODTWÓRSTWO. Więc tak, potrzebujecie mojej zgody, a ja tej zgody dłużej wyrażać nie zamierzam. Ziemie te wracają do mnie, jako do autora, założyciela i spadkobiercy Cesarstwa Valhalli.Rzuć okiem do galerii, tam mamy Twoją mapę i naszą mapę tuż obok siebie. Czy są identyczne?
Cytat:Szanowni Państwo. Około tygodnia temu złożyłem władzom RB propozycję rozwiązania sytuacji wysp. Zasugerowałem by rozegrać to fajnie narracyjnie, i w wyniku tej narracji wyspy te zmieniły kształt. Rozwiązanie fajnie zabezpieczające zarówno moje roszczenie, jak i Wasze tu (zbyt długie już) zasiedzenie. Mojej propozycji, po tygodniu, odmówiono. Trudno się mówi.To jest postawa, brzydko mówiąc, stereotypowego Żyda, którego dziadek miał przed wojną kamienicę, i teraz, w XXI wieku, stara się wysiudać lokatorów.
Cytat:W wyniku działania władz RB zdecydowałem się wycofać moją zgodę na używanie mojego dorobku, posługiwania się przez Was moimi mapami, kształtem wysp, etc. Sytuacja jest dla mnie nad wyraz jasna — zajmujecie te zienie bezprawnie, a tak się składa, że ich właściciel właśnie wrócił do domu.Ziemia została porzucona 1 sierpnia 2008. Dwa lata gniła. 22 listopada 2010 została przejęta przez nowy organizm państwowy. Ciągłość władzy od owego organizmu przeszła do RB. Nieszczególnie widzę tu bezprawie. Zajęte zostało co, czego nie chciał właściciel. Do tego: nie posługujemy się mapami valhallijskimi (są tylko w ramach ciekawostki, oficjalne mapy to te wykonane przez nas - jeżeli tak bardzo to boli, to własność intelektualną RCA wywalimy), nie posługujemy się (przestaliśmy po Twojej odmowie objęcia tronu) symboliką CV, kształt wysp również NIE JEST identyczny. Jedyna zbieżność to położenie na mapie świata w tym samym miejscu.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.