27.02.2016, 16:13:29
(27.02.2016, 16:05:17)RCA link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński]Do tego: nie posługujemy się mapami valhallijskimi (są tylko w ramach ciekawostki, oficjalne mapy to te wykonane przez nas - jeżeli tak bardzo to boli, to własność intelektualną RCA wywalimy), nie posługujemy się (przestaliśmy po Twojej odmowie objęcia tronu) symboliką CV, kształt wysp również NIE JEST identyczny. Jedyna zbieżność to położenie na mapie świata w tym samym miejscu.
Wskaż mi, proszę, różnice między kształtem wysp z mapy CV, a kształtem wysp z mapy oficjalnej RB. Ja ich nie dostrzegam.
Położenie nie jest problemem - w mojej propozycji jaką złożyłem władzom RB zasugerowałem pozostanie w tym miejscu, w którym jesteście, i jedynie zmianę kształtu wysp. Wtedy problem by w ogóle nie zaistniał. Odmówiono! Ja jestem wciąż otwarty na rozmowy. Nie zależy mi na robieniu kwasów Wam, ale zależy mi na możliwości wykorzystania wysp Valhalliskich.
[/quote]
Całe północne wybrzeże zachodniej wyspy i zachodnie wschodniej wyspy jest znacznie bardziej postrzępione niż na oryginalnej mapie.
A jeżeli położenie na mapie świata nie stanowi problemu - to weź po prostu wyspy w starym kształcie i ulokuj je gdziekolwiek. Nikt się za to nie obrazi.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.