27.02.2016, 16:25:39
(27.02.2016, 16:16:21)RCA link napisał(a): Obecne mapy RB są zbytnio podobne do map CV. Dlatego proponowałem Wam rozwiązanie satysfakcjonujące obie strony. Nie wiem czemu Twój rząd odmówił. Nie udzielono mi szczegółowej informacji.To jest niestety wyłącznie Twoja opinia, i mówiąc szczerze, nikt nie ma zamiaru się nią przejmować. Są identyczne? Nie. I muszę stwierdzić, że to jest koniec tego wątku. Do tego, rząd bialeński (który nie jest mój) nie musi tłumaczyć się prywatnej osobie z zagranicy ze swoich działań. Szczególnie w zakresie przyjmowania bądź odrzucania kontrowersyjnych propozycji dotykających podstaw państwa, które on reprezentuje.
Niemniej - moja propozycja wlasnie taka byla - ksztalt wysp RB przestaje przypominac wyspy CV, a ja wyspy CV przesuwam w inne miejsce (na 99% byłoby to na pólnocny zachod od Zachodniej Valhalli).
A, i jeszcze jedna sprawa - czemu nie uderzyłeś do NUPIA, która kontroluje 2 z 4 wysp, o które się dopraszasz?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.