List Kaizera-Seniora Cesarstwa Valhalli do władz i mieszkańców Republiki
Wasza Cesarska Wysokość,
Witaj w domu! Zachęcam do złożenia wniosku o obywatelstwo. Mile widziane byłoby także zrzeczenie się obywatelstwa sarmackiego, żeby uniknąć podejrzeć, iż chce WCW te ziemie dla Księstwa Sarmacji (zdaniem takich samych niepoprawnych marzycieli, jak WCW nielegalnie istniejącego na swoich ziemiach od 2007 r.). Następnie może WCW założyć partię monarchistyczną i przejąć legalnie władzę w Bialenii. Myślę, że znajdzie WCW poparcie wśród obywateli hasselandzkich oraz bialeńskich monarchistów, np. mojej żony.
Naprawdę cieszę się z powrotu WCW. Jednakże z tym obywatelstwem proszę się śpieszyć, bo prawdopodobnie niebawem trafi WCW do więzienia za próbę nielegalnego przejęcie władzy. Ale nasz miłosierny Prezydent zapewne niebawem WCW ułaskawi, jeśli wyrazi WCW skruchę. Następnie wiele ścieżek kariery będzie stało przed WCW otworem. Może i ja pewnego dnia oddam na WCW swój głos w wyborach? Wink
Życzę Waszej Cesarskiej Wysokości wszystkiego co najlepsze, dalszych, niewątpliwych, sukcesów. Jestem przekonany, że przenosząc się do Zakładu Karnego w Wolnogradzie WCW otworzy przed sobą nowe i atrakcyjne możliwości rozwoju.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości