27.02.2016, 23:40:23
(27.02.2016, 23:17:03)Polyna link napisał(a): [quote author=Daniel von Witt link=topic=4328.msg38836#msg38836 date=1456604453]No cóż, tow. RCA ma prawo ogłaszać że jakieś lądy istnieją, mapotwórcy mają prawo ich nie umieszczać na swoich mapach. Swoją drogą mam nadzieję, że skoro już uznaliście że powinniście trzymać w mapach KIK-u jakieś standardy, przestaniecie na nie walić też jakieś rozmaite yoya, jak np. coś co się przykleiło ostatnio do zachodniego Elderlandu. Gdyż yoya szybko upadają, a niedobrze wyglądające lądy po nich później pozostają i straszą ludzi przez lata. Szczególnie jeżeli są to całkowicie out-of-place carbon copies lądów z reala.
Przyglądałem się tej dyskusji spokojnie do czasu, aż pojawiła się kserovalhalla. Z przykrością muszę stwierdzić, że jakkolwiek co by się z tymi skserowanymi wyspami nie działo to nigdy nie będą zaznaczone na mapach KIKu
[/quote]
Oczywiście, że tak. Ja mu żadnych praw nie odbieram. Dopóki ma siły może stworzyć sobie multum kser Valhalli, w kolorze i bez.
Królestwo Francji i Nawarry ma się nie najgorzej z tego co zaobserwowałem, a i kawałek czasu istnieje. Dłużej niż część państw po drugiej stronie Morza Valhalla. Gdyby coś bardzo niedobrego stało się z tym krajem to problem pustych ziem zostanie rozwiązany jeszcze szybciej niż wtedy gdy powstawały. Gwarantuję (o ile doczekam tych czasów).
(-) Daniel von Witt