16.03.2014, 12:59:20
Cytat:Zależałoby mi na tym, żeby to się jednak odbyło na czacie. Taka jest praktyka mikronacyjna, żeby święta przeprowadzać na czatach. Potem się to wrzuci na forum, także nic nie zaginie.Tylko nie bardzo wiem jak sobie wyobrażasz zrobienie defilady na czacie?
Aby wstawić defiladę potrzeba trochę czasu na wrzucenie postów wraz z załącznikami na Forum, nawet ten czas 20 minut, który mam to jest bardzo napięty... Jak niby chcesz to dać na czat? Ja sobie tego nie wyobrażam - no chyba, że defiladę przygotuję wcześniej i wrzucę na Forum do odrębnego tematu... powiedzmy przed południem, wtedy (jak nic mi nie wypadnie mam z zasady czas) już same przemówienia na czacie, ale defilada nie będzie już "live" tylko tak jakby się odbyła przed południem, a na czacie można tylko do niej nawiązać.
Przyznam, że pomysł z czatem "średnio" mi się podoba... ale się dostosuję tylko powiedz jak postąpić z tą defiladą?
PS. Sprawdziłem... czat ma ograniczenia rozmiaru obrazków do 65Kb - wyjdzie, że defiladę na czat można wrzucić ale w rozdzielczości 300x240pxs niewiele widać ale na siłę się da coś tam wstawić (tylko trzeba będzie przygotować dwa zestawy - na forum i na czat).
To będzie coś takiego...
[attachment=0:23neauko]<!-- ia0 Defilada test.jpg<!-- ia0 [/attachment:23neauko]
Raczej mało widać co się dzieje.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.