Kim Myong Won - program wyborczy
Cytat:Od samego początku mówiłem, że to obywatele powinni mieć najwięcej wpływu na wybór hymnu.

Dokładnie. Szczególny bezsens takiej sytuacji możemy obserwować na samym głosowaniu - każda federacja głosuje na siebie.

Cytat:Moim zdaniem taka konferencja powinna odbyć się jak najszybciej, gdyż chodzi tu o całą Bialenię, a sprawy krajowe nie powinny być odkładane na później.

A ma Pan już jakiś pomysł na poruszane na konferencji tematy i rozwiązania?

Cytat:Proszę się nie martwić. Wiem, co mówię. Wink

A jednak, chętni są już teraz - tak więc chyba punkt będzie do usunięcia.  Big Grin

Cytat:Myślę, że nie można działać bez opinii obywateli. Poprzednia debata odbyła się już jakiś czas temu i warto zorganizować ją jeszcze raz, po to, aby poznać obecne nastroje społeczeństwa.

W każdym razie Wspólnota Rozwoju w tej kadencji przedstawi swój pomysł na tą kwestię.

Cytat:Uważam, że ustawa o partiach politycznych jest pewną formą ograniczenia aktywności politycznej obywateli. Jestem jednak otwarty na wszelkiego rodzaju dyskusje związane z tym tematem i chciałbym szukać takiego rozwiązania, które zadowoli obie strony - zarówno te, które popierają ustawę i te, które są jej przeciwne.

W takim razie, w imieniu Wspólnoty Rozwoju apeluję o zamianę pańskiego punktu programu wyborczego na konsultacje społeczne w tej kwestii. Być może okaże się, że większość jest przeciw?

Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kim Myong Won - program wyborczy - przez Iwan Pietrow - 04.03.2016, 02:34:41

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości