12.03.2016, 23:10:04
Tu odpowiedź mojego obrońcy.
![[Obrazek: r24Xbry.png]](http://i.imgur.com/r24Xbry.png)
A tu moja odpowiedź na każde oskarżenie z punktów KC-K
Przedmiot aktu oskarżenia:
Artykuł 12, ustęp 5 Kodeksu Cywilno-Karnego:
5. Branie udziału w działalności obcego wywiadu, pod groźbą kary śmierci.
Jaki obcy wywiad? Sarmacki czy kozojebny? Roześmiałem się.
Artykuł 12, ustęp 11 Kodeksu Cywilno-Karnego:
11. Publiczne znieważenie Narodu Bialeńskiej lub Republiki Bialeńskiej, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Znieważałem naród hasselandzki, a nie bialeński. Proszę się edukować ws. narodów.
Artykuł 12, ustęp 12 Kodeksu Cywilno-Karnego:
12. Publiczne znieważenie państwa lub narodu sojuszniczego, pod groźbą kary dwóch miesięcy pozbawienia wolności.
Jak zdefiniujemy państwo lub naród sojuszniczy? Każdy ma swój naród sojuszniczy. Dla mnie to Brodria, Abachazja i Uhraina oraz jej mieszkańcy.
Artykuł 13, ustęp 4 Kodeksu Cywilno-Karnego:
4. Podżeganie do nienawiści na tle politycznym, rasowym, religijnym lub ideowi, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Podżegałem do nienawiści na tle narodowościowym, co nie jest zabronione według ustępu 4, artykułu 13 Kodeksu Cywilno-Karnego.
Artykuł 13, ustęp 5 Kodeksu Cywilno-Karnego:
5. Wszczynanie sporów i znieważanie innych obywateli, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Wyrażałem dobitnie swoją opinię, co nie może mieć odbicia w znieważaniu, bo ja ich obrażałem. I nie wszczynałem sporów, bo mnie do tego zmuszono.
![[Obrazek: r24Xbry.png]](http://i.imgur.com/r24Xbry.png)
A tu moja odpowiedź na każde oskarżenie z punktów KC-K
Przedmiot aktu oskarżenia:
Artykuł 12, ustęp 5 Kodeksu Cywilno-Karnego:
5. Branie udziału w działalności obcego wywiadu, pod groźbą kary śmierci.
Jaki obcy wywiad? Sarmacki czy kozojebny? Roześmiałem się.
Artykuł 12, ustęp 11 Kodeksu Cywilno-Karnego:
11. Publiczne znieważenie Narodu Bialeńskiej lub Republiki Bialeńskiej, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Znieważałem naród hasselandzki, a nie bialeński. Proszę się edukować ws. narodów.
Artykuł 12, ustęp 12 Kodeksu Cywilno-Karnego:
12. Publiczne znieważenie państwa lub narodu sojuszniczego, pod groźbą kary dwóch miesięcy pozbawienia wolności.
Jak zdefiniujemy państwo lub naród sojuszniczy? Każdy ma swój naród sojuszniczy. Dla mnie to Brodria, Abachazja i Uhraina oraz jej mieszkańcy.
Artykuł 13, ustęp 4 Kodeksu Cywilno-Karnego:
4. Podżeganie do nienawiści na tle politycznym, rasowym, religijnym lub ideowi, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Podżegałem do nienawiści na tle narodowościowym, co nie jest zabronione według ustępu 4, artykułu 13 Kodeksu Cywilno-Karnego.
Artykuł 13, ustęp 5 Kodeksu Cywilno-Karnego:
5. Wszczynanie sporów i znieważanie innych obywateli, pod groźbą kary trzech miesięcy pozbawienia wolności.
Wyrażałem dobitnie swoją opinię, co nie może mieć odbicia w znieważaniu, bo ja ich obrażałem. I nie wszczynałem sporów, bo mnie do tego zmuszono.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;