14.03.2016, 09:18:20
Szanowni Posłowie!
Z dniem dzisiejszym składam rezygnację z pełnionej przeze mnie funkcji Marszałka Parlamentu XIX Kadencji. Jest to spowodowane wynikłymi kontrowersjami, związanymi z prawidłowym przebiegiem wyborów prezydenckich. Ostatni wyrok Sądu Ludowego potwierdził także, że niedopuszczalne jest (w oparciu o Ordynację Wyborczą) zmienianie swojego głosu w wyborach, co ja niestety umożliwiłem uprawnionym do głosowania. W związku z tym bardzo dziękuję za współpracę wszystkim posłom, w szczególności kolegom ze Wspólnoty Rozwoju. Życzę sukcesów mojemu następcy!
Z wyrazami szacunku,
Z dniem dzisiejszym składam rezygnację z pełnionej przeze mnie funkcji Marszałka Parlamentu XIX Kadencji. Jest to spowodowane wynikłymi kontrowersjami, związanymi z prawidłowym przebiegiem wyborów prezydenckich. Ostatni wyrok Sądu Ludowego potwierdził także, że niedopuszczalne jest (w oparciu o Ordynację Wyborczą) zmienianie swojego głosu w wyborach, co ja niestety umożliwiłem uprawnionym do głosowania. W związku z tym bardzo dziękuję za współpracę wszystkim posłom, w szczególności kolegom ze Wspólnoty Rozwoju. Życzę sukcesów mojemu następcy!
Z wyrazami szacunku,
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj