14.03.2016, 16:35:29
(14.03.2016, 16:13:07)Daniel von Witt link napisał(a): Wasza Wysokość na każdym kroku ucieka w real. Co mnie obchodzą Wasze ambicje w realu? Osobiście jestem osobą stosunkowo dobrze chroniącą swoją prywatność i własny "real", o którym nie opowiadam na prawo i lewo non stop. Życie, w którym mikronacje są moim hobby, nie jest wprzęgnięte w to hobby. Nie podpieram się tym, kim jestem w realu, aby zyskać większe uznanie w mikronacjach. Z Waszą Wysokością jest inaczej. Kościński w partii, Kościński w gazecie, Kościński w telewizji... co chwile Kościński, którego nikt inny poza Waszą Wysokością do mikronacji nie wprowadził i nie oznajmił mikronautom kim jest, a teraz ma pretensje, że używa się tego nazwiska, identyfikuje się Waszą Wysokość po realnych personaliach, wie, czym się Wasza Wysokość zajmuje - sam WW dał te informacje ludziom! No chyba, że to te Wasze klony rozdawały te informacje, to rozumiem, czemu zostały w końcu zabite. Znaczy to: nie warto hodować klonów, bo się obrócą przeciw hodowcy
(-) Daniel von Witt
Tą wypowiedzią złamał Pan Kodeks Cywilno-Karny RB, a za czyn popełniony grozi kara wygnania...
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.