14.03.2016, 22:49:31
Przekazuję wiadomość od Pawła Zanika:
Cytat:Szanowny Piotrze Pawle I,
Prawisz, że traktujesz mikronacje jako zabawa, to skąd te chore regulacje dotyczące zakładania partii politycznych, tworzenia procesu legislacyjnego zgodnego z chorymi normami realnymi, moderacji dyskusji, wymyślania, że dana jednostka jest terrorystą, kiedy nic za tym nie przemawia... Ja, Paweł Zanik, skompromitowałem twój projekt opeemowy, a niejaki Accondicionado Cerebro skompromitował twoje zagrywki w Hasselandzie. Przypomnieć Ci twoje domniemane v-zejście na zawał serca, a potem jak nigdy nic mówiłeś, że nic takiego nie zaszło i przyciszyłeś sprawę. Po prostu łżesz tak jak łżesz w swojej gazetce i okłamujesz Polaków, bo pewne służby Ci za to płacą.
Po drugie, ja Ciebie nie eliminuje z życia publicznego w mikronacjach, a Ty ludzi eliminujesz bez żadnych skrupułów!!! To jest kurwa twoja zabawa? W OPM robiłeś ze swoimi kumplami to samo pod przykrywką tego waszego chorego prawa i robiłeś to względem CAŁYCH MIKRONACJI! Teraz znowu się tłumaczysz jakimś prawem, które jest tak sprzeczne ze sobą, że potrafisz teraz przekładać swoją chorobę psychiczną (tak samo jak Kamiński) na innych i jesteś w stanie eliminować już nie całe mikronacje, ale poszczególne JEDNOSTKI, które Ci nie pasują. Chyba nie muszę Ci przypominać, że w OPM utworzyłeś takich potworów, że byli w stanie zjeść tego dobrotliwego dziadunia, który im pokazał jak należy się łączyć, a w przypadku jakiegoś odchylenia od ogółu, to należy wydalać. Nie zapomnę Ci tego, Kościński, jak bardzo potrafisz łżeć pod publiczkę, a tych ataków na Markusa Vilandera, fałszowania jego wypowiedzi, robienia z niego dziwaka i tych włamów na gadu-gadu w celu jego eliminacji ze sceny politycznej, to Tobie i w Ciebie zapatrzonych po prostu nie daruję.
Zatem, nie wkurwiaj mnie Piotruś, bo faktycznie ktoś Ci zajebie kiedyś z bejsbola.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;