14.03.2016, 23:27:42
Tak sobie czytam p. Zanika...
I tu jest sedno tekstow p. Zanika, ktory obrazil sie na OPM za to, ze nie polubil niejakiego Vilandera oraz jego Wurstlandii - i to, jak widac, obrazil na lata. Ja nie mialem jak sie wlamywac na gg.
Cale to jego gadanie jest jak ten kawalek na gg. I rownie mnie obchodzi, podobnie jak "Kretek blady".
Ps. Na Chrome wcielo mi polskie znaki. Ktos, kto nie jest p. Zanikiem, chocby Pan von Witt, wie moze, co zrobic?...
Cytat:tych włamów na gadu-gadu w celu jego eliminacji ze sceny politycznejPrzez lata pracowalem na Macintoshu. Nie bylo gg na Macintosha. Moje proby zainstalowania jakiegos programu ktory pozwolilby mi pisac na gg, jakies i-gadu, konczyly sie niepowodzeniem...
I tu jest sedno tekstow p. Zanika, ktory obrazil sie na OPM za to, ze nie polubil niejakiego Vilandera oraz jego Wurstlandii - i to, jak widac, obrazil na lata. Ja nie mialem jak sie wlamywac na gg.
Cale to jego gadanie jest jak ten kawalek na gg. I rownie mnie obchodzi, podobnie jak "Kretek blady".
Ps. Na Chrome wcielo mi polskie znaki. Ktos, kto nie jest p. Zanikiem, chocby Pan von Witt, wie moze, co zrobic?...
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.