15.03.2016, 12:09:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2016, 12:24:28 przez Piotr Pawel I.)
Cytat: najlepiej jest się miziać i klaskać sobie nawzajem, zwłaszcza Waszej Wysokości. Wtedy taka "dyskusja" ma sens, prawda?
Nie, nie ma sensu. Najlepiej jest mówić rzeczowo, konkretnie, a nie zmyślając czy wymyślając argumenty. Ale rozumiem, że w Dreamlandzie to miziano i klaskano, to się Pan przyzwyczaił...
Cytat:No tak, Piotr Paweł I to tytan intelektu, który musi schodzić z wyżyn, by pogadać z takim Wittem czy SwirydiukiemPrzez Pana przemawia jakiś kompleks, tylko nie wiem, niższości czy wyższości? Ja w swej mikronacyjnej "karierze" rozmawiałem z każdym, niezależnie od wieku, płci, wykształcenia, rasy, religii etc. etc., stawiając jeden warunek: zero chamstwa. W przypadku p. Swirydiuka jego zachowanie utrudnia dialog; w przypadku Pana dialog utrudniony jest - ale tylko nieco - przez Pańskie myślenie w kategoriach spiskowych. Ale mimo to, mimo Pańskiego przekonania, że jestem Wujkiem Samo Zło, da się z Panem rozmawiać >

Pytanie brzmi tylko - po co? Bo Pan słucha tylko samego siebie...
Cytat:A te służby... Założenie płaszcza z szmateksu i czarnych okularów jeszcze nie czyni nikogo dobrym członkiem służbNo przecież na zdjęciu to jest Pan, osobiście - sfotografowany z ukrycia! |B)No ale, jaki kraj takie służby
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.