15.03.2016, 15:26:30
Cytat:Proszę to pokazać.
Hmmm to ja mam wykazywać, że się nic nie zmieniło? Wolne żarty.
Cytat:A dlaczego ludzie wyzywają akurat Waszą Wysokość?
Nie tylko mnie, co wcale mnie nie pociesza.
Cytat:Tymczasem w przypadku, o którym tu też mowa, służba opieki publicznej zaatakowała Fiodora Swirydiuka z urzędu, ale Fiodor Swirydiuk nie obraził służby opieki publicznej, tylko Waszą Wysokość. Dlaczego Wasza Wysokość nie wniósł powództwa cywilnego?
Zapewne dlatego, że pewne przestępstwa są scigane z urzędu. Jakbym był tu policjantem, a ktoś zaczął Ekscelencję wyzywać, to choć nie jest Ekscelencja specjalnie chroniony - zgłosiłbym pozew do sądu.
Co do mnie, to ja z zasady nie procesuję sie w mikronacjach. Od zasady mogą być wyjatki, ale sprawa p. Swirydiuka nie jest dla mnie istotnym wyjatkiem.
Cytat:Jest istotna różnica między zauważeniem a wymyśleniem.
W Pana przypadku jest to zauważenie czegoś nieistniejącego, a więc na jedno wychodzi.
Cytat:Brednie. W Niecodzienniku Republikańskim Markusa Wettina stwierdzałem, że nie znam Bialenii zbyt dobrze.No to po co pisze Ekscelencja z taką pewnością o rzeczach, których nie zna zbyt dobrze?
Cytat:Nie muszę przemalowywać, bo on może być fioletowy!
Aleź ja to wiem doskonale! Dla Pana jest. Ja widzę na zielono, a Ekscelencja na fioletowo. Więc się nie dogadamy. Ekscelencja przyjął założenia: 1) de Zaym jest zły, 2) Hasseland jest zły, 3) Bialenia jest niszczona przez de Zayma & Hasseland. To jest Pana fiolet. Moja zieleń jest inna.
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.