IRC - Dlaczego Sukces ma op?
WKLEJAM WYPOWIEDŹ SUKCESA, TO ŻE JĄ WKLEJAM NIE ZNACZY ŻE SIĘ Z NIM ZGADZAM ALBO NIE ZGADZAM.
[quote][justify] Wypierdalać!

Pragnę prosić towarzyszkę Prezydentkę, żeby nie przeinaczała faktów. Nie nazwałem rzeczonego Jezusa Chrystusa z Nazaretu "chujem" a "chujowym mesjaszem". Swoją - wyrażoną w dość ostrych słowach - opinię poparłem odpowiednimi argumentami, ale Szanowna Towarzyszka o tym wspomnieć nie raczyła.

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwestii przesadziłem i złożyłem na IRCu publiczne przeprosiny. Natomiast nie zatrzymały one wprowadzonej przez Towarzyszkę Prezydentkę krucjaty przeciw mojej osobie. Nie jest mi do końca znana motywacja Towarzyszki, ale przypuszczam, że chodzi tu o mój stosunek do "wielbienia majestatu".

Towarzyszka Prezydentka podała także w wątpliwość legalność sprawowanej przeze mnie funkcji. Musze więc wszystkich niedoinformowanych uświadomić, że rangę operatora kanału posiadam całkowicie legalnie.Ustawa o Nacjonalizacji Bialeńskiego Kanału IRC określa jedynie tryb mianowania półoperatorów. Natomiast operatorów pełnych mianuje właściciel kanału według własnego uznania.

Towarzyszka Aleksandra jest osobą, która reprezentuje sobą dość niski poziom. Znana jest z prowokowania innych użytkowników kanału, a także forsowania swoich racji uchylając się od merytorycznej dyskusji. Nie wiem, czy to zwykły troll, czy zachowuje się tak "na serio", ale raczej nie powinna przewodzić Republice. To może prowadzić tylko do totalnej kompromitacji Bialenii na arenie międzynarodowej. Ale to już nie moja sprawa. Wy ją wybraliście i tylko Wy macie prawo do oceny jej działań, ale nie pozwolę, żeby rządziła się na kanale i wchodziła mi w kompetencje tylko z racji sprawowanej w RB funkcji.

Nigdy nie miałem żadnych zatargów z innymi użytkownikami kanału, więc propozycja zmiany kanału wydaje mi się bezzasadna. Tylko i wyłącznie z w/w Towarzyszką. To nie po mojej stronie leży problem. Ze mną zawsze można się dogadać, ale trzeba chcieć. Towarzyszka Prezydentka woli działać po swojemu - jej sprawa.

Pozdrawiam,

(-) Pytkiewicz

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: