23.03.2016, 22:11:45
Chybaś okularów nie ubrał, albo bebzol Ci zasłania tę brudną część. Od krwi to mam brudny strój katowski, jeżeli Twe umiejętności czytania ze zrozumieniem (o ile je posiadasz) nie pozwoliły Ci jeszcze tego odkryć. Luster nie mam, to damskie akcesorium - czemu mnie o ich posiadanie posądzasz? Jeżeli chwalisz sobie towarzystwo klonów Grutina, to wykaż się dla tego narodu i pomóż nam głębiej dokopać się do zagadki pochodzenia ich wszystkich. Tradycją jest ino pewien syn Stefana, natomiast tradycja nie wymaga potwierdzania w papierach - nie wiem, cóż Cię podkusiło zresztą do pytania o radę w tej kwestii wyroczni na dzikich stepach, czy jakkolwiek tam mają ukształtowany teren, Tauchirii. Fantazja jest zarezerwowana do egzekucji, inne kary są mniej spektakularne. Gdzie zresztą byłeś z tym zarzutem podczas tworzenia się precedensów dla wykonywania kary wygnania, o wszechwielce dbały? O KW będę mówił na kawuwym terenie, a u siebie, jak zechcę. Rzeczpospolita? Ich problemom się nie dziwię, skoro z przepływem informacji u nich tak słabo, że cudzoziemcy mogą miesiącami czekać w porcie na wpuszczenie ich do kraju.
I serio, ziom, wyczyść te kurpy.
I serio, ziom, wyczyść te kurpy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.