Apel do Prezydenta
(24.03.2016, 22:40:51)AndrzejSwarzewski link napisał(a):
Cytat:No i Andrzeju, sprzedałeś się. Nie dbasz o własne dzieło, nie dbasz o idee Powstania Marcowego, a nazywasz się kontynuatorem. Takiej hipokryzji już dawno nie widziałem.
Od kiedy ideą Powstania Marcowego jest wydalanie niezależnie myślących obywateli (Fiodor), obrażanie kobiety (Aleksandry), tworzenie zielonych stoliczków i walka przeciwko Rewolucji?
Znów przedłuża się bój.

I, żeby nie było. Ja nie popieram działań Aleksandry. Wczoraj wprost powiedziałem Jej, że ośmiesza Bialenię. Ale wolę szaleństwo od waszych zielonych stoliczków, od waszych intryg i salonów. Nie obchodzi mnie, czy z Aleksandrą, z Zanikiem, czy z Abachazją. Byle przeciwko temu bagnu, które stworzyliście.

1. Fiodor używał w swoich postach licznych wulgaryzmów, po za tym nawoływał do nienawiści na tle v-narodowym.
2. Proszę wskazać, gdzie opozycja obrażała Panią Prezydent Republiki Bialeńskiej Aleksandrę Dostojewską Swarzewską.
3. YYY... WR faktycznie zawaliło obchody Powstania Marcowego, ale jest to bardziej zaniedbanie niż bezpośrednia walka.
4. Czy możesz podać przykład takiego "zielonego stoliczka"?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Apel do Prezydenta - przez AndrzejSwarzewski - 24.03.2016, 22:13:40

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości