25.03.2016, 14:13:14
(25.03.2016, 14:06:37)Maciej Kamiński link napisał(a): No to już jest przegięcie. Tylko pogarszacie całą sytuację czymś takim. Rozmawiać na IRC-u przecież chciała, ale Wy zdecydowanie odmówiliście. Mam cytować?
Tak, poproszę zacytuj. Zgodziłem się rozmawiać, ale przy wszystkich, a nie w gronie zamkniętym. Wtedy Aleksandra odmówiła.
Cytat:I łapy precz od wydawania jakichkolwiek oświadczeń w imieniu Bialeńskiej Partii Demokratycznej. To, że Wspólnota Rozwoju nie odróżnia ludzi od partii, to jest wyłącznie jej problem, i ja nie chcę mieć z nim nic wspólnego. Konstanty, jak obstawiam, również.
Gdzie widzisz oświadczenie w imieniu BPD? Ja widzę tylko zdanie: "Wspólnoty Rozowju i Bilaleńskiej Partii Demokratycznej, które nie poparły Pani w wyborach" co jest prawdą, a wyrazy sprzeciwu pojawiały się ze strony twojej i Hewreta (który co prawda w BPD już nie jest, ale był za czasu wyborów).
(25.03.2016, 14:06:37)Maciej Kamiński link napisał(a): Żaden kandydat nie stosował nieczystych zagrywek. Powtórzone wybory wynikały z błędu Marszałka. A że Kim w międzyczasie zadeklarował, że nie pali się już do obejmowania Pałacu Prezydenckiego w opiekę - to nie jest wina Saszy.
A jednak rozpuszczanie nieprawdziwych plotek zaliczyłbym do nieczystych zagrywek.
Pani Prezydent, czy odpowie Pani na treść listu?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.