Wniosek o przywrócenie do służby wojskowej
(26.03.2016, 19:34:26)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): [quote author=Kim Myong Won link=topic=4869.msg42956#msg42956 date=1459013555]
[quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=4869.msg42954#msg42954 date=1459013435]
[quote author=Kim Myong Won link=topic=4869.msg42953#msg42953 date=1459013380]
Problem jest w tym, że Fiodor jest jednostką wybitnie wywrotową... Decyzja leży w rękach Pana Marszałka i nie będę z nią dyskutował, ale moim zdaniem powinniśmy bardzo ostrożnie podejść do przywrócenia tego obywatela do służby czynnej. Ma już za sobą dwa wyroki skazujące i nic nie wskazuje na to, że wyciągnął z tego jakieś wnioski...
Warto zaznaczyć, że zmienialiście prawo, aby mnie skazać. Wink
[/quote]

Co z tego? Nie zmienia to faktu, że powodujesz ciągłe kłótnie i niepotrzebnie prowokujesz innych.
[/quote]
Czy ja zorganizowałem marsze albo chociażby skłaniałem do dymisji jak twoi koledzy?
[/quote]

Ogłaszam, iż nie będę odpowiadał na Twoje następne wypowiedzi, bo, jak napisałem wcześniej, są to zwykłe prowokacje. Zresztą nie wnoszą one niczego do tego wątku... Chcę jednak zwrócić Twoją uwagę na jeden ważny aspekt - marsze były zgodne z prawem, tak samo domaganie się dymisji, skompromitowanej Pani Prezydent. Ty natomiast nic tylko przeklinasz, wyzywasz, obrażasz i przez to działasz niezgodnie z prawem. To jest jedna różnica, która definitywnie kończy moją rozmowę z Tobą.

Panie Marszałku, to jest właśnie norma u Pana Sierżanta... To hańba dla Sił Powietrznych mieć takiego żołnierza.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości