27.03.2016, 13:52:56
(27.03.2016, 13:50:36)Frederick Hufflepuff link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=4852.msg43047#msg43047 date=1459070933]Przestań marudzić. Uprzejmie proszę. Osobiste wycieczki to serwuj przez PW.
[quote author=Frederick Hufflepuff link=topic=4852.msg43042#msg43042 date=1459058812]
Wydaję mi się, że to trochę, a nawet bardzo, nieodpowiednie, że zjawia się Pan w Bialenii po kilkumiesiecznej przerwie i zaczyna aktywownosc jakby nigdy nic. Tymczasem mieliśmy przez Pana nie lada klopot, gdy nic nie mówiąc, będąc Prezydentem, opuścił nas Pan.
[/quote]
Chyba żartujesz, Macieju! Czy stanowisko Prezydenta Republiki Bialeńskiej jest moje, czy bezpośrednio ja za nie odpowiadam? Sam nie wiedziałeś, co robić, gdy Talib wystawił nas po jednym dniu sprawowania funkcji pod wiatr. Nie broń takich wybryków, zwłaszcza osoby, która nie poczuwa się do winy.
[/quote]
No i? Czy coś teraz z tym zrobimy? Dopóki nie kandyduje gdzieś znowu, tylko zajmuje się tym, co zawsze, czyli Zielonym Kościołem, to nie widzę za bardzo powodu, żeby to wypominać.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.