Ankieta: Jak oceniasz szanse na zakończenie konfliktu na linii Hasseland-Bialenia?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Duże szanse
18.75%
3 18.75%
Przeciętne szanse
18.75%
3 18.75%
Małe szanse
43.75%
7 43.75%
Nie wiem / Trudno powiedzieć
18.75%
3 18.75%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

WYDANIE NR 47
(28.03.2016, 23:30:48)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): [quote author=Alberto de Medici link=topic=4885.msg43151#msg43151 date=1459199991]
Cytat:Mają władzę od listopada z przerwami. Szkoda, że tylko mi zależy na Bialenii w sposób patriotyczny

Zdefiniuj patriotyzm w kontekście bialeńskim. Od razu zaznaczam, że bardzo subiektywna definicja (umiłowanie własnej Ojczyzny - pisanej koniecznie wielką literą) mnie nie zadowala. Cytując klasyka, gdy zaczynają mówić o patriotyzmie, to pewnie znowu coś nakradli (choć w tym wypadku, kradzież będzie miała raczej sens metaforyczny).
Więc lecimy:
1. Uznawanie Bialenii za najwyższe dobro Bialeńczyków
2. Chęć niesienia pomocy dla innych Bialeńczyków
3. Nienawiść do Sarmatów (to chyba podstawa xDDD)
4. Utrzymywanie bialeńskich tradycji forumowych
5. Walka z zagrożeniami, które niosą ze sobą nieodpowiedzialność i głupota
6. Życie w duchu Wielkiej Bialenii
Di Ent...
[/quote]
1. Obowiązuje.
2. Ten punkt kojarzy mi się z paktem Swarzewski-Smirnoff. Jak wiadomo, nie wypalił on.
3. Sarmatów? Dlaczego Sarmatów?
4. Obowiązuje. Ale nie przestrzegasz tego (gdzie kropki?).
5. :roll:
6. Możesz podać, kiedy istniała "Wielka Bialenia"?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
WYDANIE NR 47 - przez Frederick Hufflepuff - 28.03.2016, 20:17:17

Użytkownicy przeglądający ten wątek: