26.03.2014, 19:25:21
Cytat:Nie głosiłeś takiej miejscowości do mapy głównejBo to tycie, odpowiednio małej czcionki by nie dało się dobrać, żeby skala była odpowiednia na mapie głównej. Właśnie po to zrobiłem tę mapkę w dużym powiększeniu.
Cytat:Natomiast przyjrzałem się właśnie Twojej mapce z lenna i mam propozycję, abyś przeniósł tą stację na skrzyżowanie magistrali MK 1 i linii LK 11. Byłoby sensowniejMyślałem nad tym, ale uznałem, że to teren o tyle ważny, że państwo wolałoby go zachować dla siebie, a nie dawać pustynnemu szlachetce. Jeśli to ułatwi Ci robotę, to nie widzę przeciwwskazań.
Cytat:Ten opis magistrali "północ-południe" (MK 1) jest tylko początkiem. Będą kolejne, ale to jest trochę czasochłonne - trzeba wybrać stacje (pozapisywać jaka realna - odpowiada jakiej wirtualnej, aby się nie pogubić), kilkanaście razy wchodzić i wychodzić z gry, porobić screeny itd. - tak więc będę co jakiś czas dorzucał kolejny opis jakiejś linii. Z czasem gdy będą kolejne opisy linii kolejowych, to się i Twoja stacja załapie... ale jak napisałem, wygodnie by było gdyby była na węźle MK 1 i LK 11 (to jak najbardziej na terenie Twojego lenna).A, rozumiem, już nie przeszkadzam.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.