Niektualny stan nadań lennych
(02.04.2016, 12:32:52)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Hurr durr kadencja Noqterna hurr durr miałem dwa folwarki hurr durr Andrzej 4.
Zauważ, że tamto nadanie dotyczyło bodajże 1, czy 2 miesięcy działalności, a ty nie byłeś specjalnie aktywny ani w samorządzie, ani na stanowiskach państwowych, dlatego nie mogłeś dostać więcej niż 2, natomiast Andrzej też był w tym czasie mało aktywny w samorządach.

A w tym wypadku Mikołaj i Piotr de Zaym za ponad 3 miesiące działań bardzo aktywnych i w samorządach (Car i Lord Protektor) oraz w państwie (wielokrotnie posłowie, ministrowie; Mikołaj Marszałkiem Sejmu) dostali po 1 folwarku. Po 1! To mniej niż ty wtedy. A ja za ponad pół roku pracy, z czego 3 na stanowisku Prezydenta, a następne 3 Króla Hasselandu, dostałem 2 folwarki.
Które nadanie było bardziej rażące?

P.S. Za mojej kadencji nie byliśmy przeciwnikami politycznymi, nawet dobrze Cię nie znałem, więc jak mogłem nadać ci mało folwarków za brak sympatii? Nijak.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.

Wiadomości w tym wątku
Niektualny stan nadań lennych - przez AndrzejSwarzewski - 13.03.2014, 22:18:21

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości