Nic się nie dzieje
Jak w tytule, w naszym kraju nic się nie dzieje. Nie zmieniła tego nawet kampania wyborcza, która w każdych poprzednich wyborach potrafiła rozruszać aktywność.
Nasza Demokracja nie odpowiada na pytania zadane w debacie przedwyborczej, co jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe.
Patrząc na dotychczasowe wyniki wyborów kolejny raz zostanę Prezydentem, ale znowu będzie problem z powołaniem rządu. Bialeńczykach nie ma tej koniecznej odrobiny egoizmu, tej walki o stołki i prestiżowe stanowiska, tych wielkich ambicji. Przykładem niech będzie to, że nikt nie chce zastąpić mnie na fotelu prezydenckim. Ba, nikt nawet zbytnio nie krytykuje tego, w jaki sposób sprawuję władzę. A zawsze można się bez problemu przyczepić, z tym nie byłoby żadnego problemu.
Rozwijaliśmy się najszybciej w mikroświecie, co teraz się z nami stało?
Ja, zaczynając od dzisiaj, będę miał w kwietniu i na początku maja dość dużo wolnego. Ale przecież nie chodzi o to, żebym pisał na tym forum sam ze sobą.

Wznówmy promowanie Bialenii na różnych forach, mówmy o Jej sukcesach znajomym. Pracujmy u podstaw nad dalszym rozwojem wewnętrznym kraju. W tej chwili potrzeba nam jednej, dwóch świeżych osób, które napędzałyby aktywność. Każdy obywatel jest cenniejszy niż złoto, więc warto reklamować Bialenię gdziekolwiek się da.
Razem zwalczymy marazm!
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nic się nie dzieje - przez AndrzejSwarzewski - 29.03.2014, 11:22:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości