05.04.2016, 18:03:54
(05.04.2016, 10:03:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Marszałek Mikołaj? Ten, który doprowadził Brodrię do upadku? Teraz chce to samo zrobić w Republice? Boże, chroń Bialenię!
Wypraszam sobie. Wniosek o referendum spełnił wszystkie formalne wymogi, więc jako Marszałek uczyniłem co leży w moich obowiązkach - referendum zorganizowałem. Polecam przestudiowanie Konstytucji.
Chciałbym też, byś rozwinęła myśl, że "doprowadziłem Brodrię do upadku i to samo chcę zrobić w Republice". Jakieś konkrety? Co takiego zrobiłem, coby świadczyło o moich intencjach doprowadzenia Brodrii i Bialenii do upadku? A może tak naprawdę jestem wynajętym agentem który przez dwa lata swojej działalności w Brodrii realizuje długoterminowy plan jej zniszczenia?
Cytat:Mikołaj jest dobrym politykiem oraz wspaniałym Carem Brodrii. Jako Prezydent Bialenii znieważylaś władcę innego kraju. Jako Kanclerz Rządu Najjaśniejszego Carstwa Brodryjskiego w imieniu Brodrii żądam przeprosin monarchy Cara Mikołaja.Popieram. Uzasadnienie wyżej.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis