Oświadczenie Operatora bialeńskiego kanału IRC
[justify]

Szanowni obywatele,

Przed kilkoma minutami towarzyszka Dostojewska - Swarzewska została zbanowana na kanale IRC #bialenia. Z względu na mój szacunek dla wszystkich obywateli Republiki czuję się zobowiązany podać do publicznej wiadomości motywy mojej decyzji. Dzisiejsze zachowanie Towarzyszki Prezydentki  było szczególnie obrzydliwe i naganne, a ponadto godziło w dobre imię Republiki Bialeńskiej i jej wizerunek wśród społeczności międzynarodowej. Chwilę po wejściu na kanał w/w towarzyszka zaczęła żądać ode mnie i tow. Iversena zbanowania gościa zagranicznego z Królestwa Teutonii, którego jedyną winą było to, iż krytykował jej działania.

Następnie zaczęzła uporczywie domagać się nadania sobie uprawnień operatora kanału. Mając w pamięci dawne i obecne działania towarzyszki Dostojewskiej - Swarzewskiej nie mogłem się zgodzić. Jednak ona nie ustępowała, a kiedy ostrzegłem ją przed banem za nękanie użytkowników  i administracji kanału ta zagroziła wyrokiem śmierci dla mnie i tow. Iversena. Tow. Iversen zareagował zbanowaniem tow. Prezydentki, jednak odbanowałem ją i zbanowałem ponownie, biorąc całą odpowiedzialność na siebie.

Informuję, iż w celu zapewnienia bezpieczeństwa i  ochrony ustawowo zagwarantowanej niezależności bialeńskiego kanału IRC od organów władzy centralnej towarzyszka Prezydentka pozostanie zbanowana na kanale do zakończenia swojej kadencji.

Jak już wspomniałem wyżej cała odpowiedzialność za te działania spada na mnie. Jestem gotów ponieść wszelkie konsekwencje. Wierzę głęboko w to, że historia sprawiedliwiej mnie osądzi.

Nasza umiłowana Prezydentka wprowadzając nieuzasadniony niczym stan wyjątkowy po raz kolejny pokazała swoje prawdziwe oblicze. Oblicze bezwzględniej dyktatorki, która za nic ma zdanie swojego narodu. Zapewniam Was, iż administracja kanału stoi murem za działaczami demokratycznej opozycji. Będziemy nadal niestrudzenie bronić ideałów, które przyświecały budowniczym Republiki. Nie ugniemy się!

Vivat Republika!

[/justify]

[Obrazek: CheyFidel.jpg]

Tow. Pytkiewicz i tow. Iversen pozdrawiają obywateli zgromadzonych na Placu IRC
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: