Testament Aleksandry
(06.04.2016, 18:06:44)Alberto de Medici link napisał(a): Jednakże chować będziemy dwukrotnego prezydenta Bialenii, tak więc abstrahując od sympatii i antypatii politycznych i stosunku do jej rządów, powinniśmy zapewnić jej - chcąc nie chcąc, legalnemu prezydentowi państwa - oficjalny pogrzeb z pełna asystą i należytą czcią.
Pogrzeb z "należytą czcią" - nie widzę problemu. Nie jestem zwolennikiem "skakania po grobie" - tak w wirtualu, jak i w realu... tylko proszę armii w to nie mieszać. Akurat n.p. Aleksandra nijakich zasług dla SZ RB nie miała, a więc te SZ RB mieszać się w jej pogrzeb nie zamierzają.

W czasach gdy tworzyłem SZ RB i gdy powróciłem by je dalej prowadzić to się nie mieszaliśmy w politykę. Nie mieszaliśmy w to co ta kobieta czyniła za życia i dalej nie zamierzamy po jej v-śmierci. SZ RB nie chcą mieć nic wspólnego z pogrzebem tej kobiety, tak jak nie chciały mieć nic wspólnego z jej działaniem za życia.

Proszę przyjąć, że na jej grobie tańczyć nie będziemy, ale też nie zamierzamy czcić jej pochówku.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Testament Aleksandry - przez Hewret von Thorn - 06.04.2016, 13:38:00

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości