Alberto Carlos de Médici y Zep - nie immanetyzuję eschatonu!
Cytat:Czemu plastikowym? Cóż to znaczy? Można być równocześnie nudnym i wzbudzać kontrowersje wśród egalitarystów? Byłoby miło, gdyby towarzysz zdefiniował "interes mas" i jakoś udowodnił, że ta masa jest jednolitym bytem, który mówi wspólnym głosem...

No dobrze, skoro padło słowo "towarzysz", to z również się nim posłużę... No, to cytując klasyka - "Teraz bede gadał"

Towarzyszu, Wasz plan jest nijaki, po prostu. Poza figlami moanrchistycznymi, nie wzbudził on we mnie żadnych emocji. Ot taka gadanina, z której wynika jedynie to, że coś tam sobie popiszecie w zeszyciku do prawa, posiedzicie w wygodnym fotelu prezydenta, a poza tym otworzycie furtki "dobrobytu" i powiecie "Róbta co chceta!".

Zazwyczaj masa nie mówi wspólnym głosem, niemniej jednak w kwestii zmiany ustroju większość opowiedziała się za utrzymaniem obecnego stanu rzeczy.

@Edit: A tak jakoś na skrzypcach zaczęła grać ta dobra część mojej duszyczki i zrezygnowałem z tego strzelania. Ja miłuję pokój i demokracyę (****** - zagadka hehe), a zatem powstrzymam się od powielania tego ciągłego używania ostrej amunicji...
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości