09.04.2016, 15:54:25
Gdyby dodać to Wicekrólestwo Vienbien i zachować wymiary takie jak podałem to mapa byłaby wielkości tej podstawowej bialeńskiej i obejmowała by zarówno KH, jak i WV - idealnie się mieszczą na jednej mapie, bez dzielenia mapy tak by skrócić odległości morskie.
Zastanówcie się... Ja bym zostawił te wymiary zgodne z tym co wychodzi z proporcji Bialenia-Hasseland. Ale można zwiększyć np. o 25% nieco zmniejszając odległości morskie i też to jeszcze się nie będzie w oczy rzucało zanadto jeśli chodzi o całościowe mapy mikroświata.
PS. Przepraszam za piętrowe posty... ale jak nadmieniłem dzisiaj z telefonu pisze, a to nie sprzyja długim i rozbudowanym postom.
Zastanówcie się... Ja bym zostawił te wymiary zgodne z tym co wychodzi z proporcji Bialenia-Hasseland. Ale można zwiększyć np. o 25% nieco zmniejszając odległości morskie i też to jeszcze się nie będzie w oczy rzucało zanadto jeśli chodzi o całościowe mapy mikroświata.
PS. Przepraszam za piętrowe posty... ale jak nadmieniłem dzisiaj z telefonu pisze, a to nie sprzyja długim i rozbudowanym postom.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.