10.04.2016, 12:38:04
(10.04.2016, 12:33:36)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Może jednak warto spróbować ? Przecież nic sie nie stanie jeżeli ów pomysł zawiedzie.Oczywiście - ja nie jestem wcale tego przeciwnikiem... przecież swego czasu to sam opracowywałem ustawy gospodarcze i prowadziłem większość firm, Maciej był "Księgowym RB" i ściągał podatki oraz kontrolował nasze działania. Tyle, że w koncu we dwóch się praktycznie bawiliśmy.
Chcecie do tego powrócić? W takiej czy innej formie (lepszej?). Nie ma sprawy - tylko najpierw przeanalizujecie co było wtedy i zasięgnijcie opinii potencjalnych chętnych do tego działania. Bo nam się nie udało zainteresować tym naszych obywateli - sprawdźcie czy faktycznie byliby chętni i skorzystajcie z naszych rocznych doświadczeń i błędów. Nie wiem jak Maciej, ale chętnie pomogę i mogę w tym udział wziąć - tylko jeden warunek: Tym razem najpierw analiza czy będą chętni do takiej zabawy.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.