11.04.2016, 20:57:00
(11.04.2016, 19:36:44)Frederick Hufflepuff link napisał(a): ....wszystko, co rosyjskie, jest dla Pana święteCzłowieku jesteś chory... jak ktoś nie szczeka na Rosję przy każdej okazji to już znaczy, że "wszystko co rosyjskie jest święte"? W ocenie wypadku lotniczego nie ma znaczenia czyj był samolot i gdzie się rozbił - tylko jaka była tego przyczyna. A była jedna podstawowa - nieprzestrzeganie zasad bezpieczeństwa lotów przez załogę tego samolotu. Nikt nie kazał (z Rosji) im lądować w złych warunkach poniżej wszelkich minimów - a co więcej odradzali i zalecali zaniechanie tej głupoty. Niestety to wszystko co mogli zrobić.
(11.04.2016, 19:36:44)Frederick Hufflepuff link napisał(a): ...nawet kłamliwe stwierdzenia raportu MAK-u...To podyskutujemy na temat raportu MAK? Tak konkretnie (co jest kłamliwe, strona, akapit itp.) - ja go przeczytałem, czy Ty również? Bo jak nie... to nie ma o czym dyskutować - podobnie jak w przypadku raportu KBWL. Czytałeś, znasz? Konkretnie co uważasz za błędne (strona, akapit) i jakie są dowody (nie teoryjki z niczego), że to ocena czy wniosek błędny.
(11.04.2016, 19:36:44)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Nie jest Pan patriotą - taki wniosek śmiem wysnuć z Pańskich wypowiedzi.Jeżeli miarą "patriotyzmu" jest wiara w "teorie spiskowe", brednie o "sztucznych mgłach", "pancernych brzozach" i w to co klepią "spece" od "parówkowych analogii" i ta cała "sekta smoleńska" - to faktycznie nie jestem i nie chce nim być, bo to obraża moją inteligencję.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.