12.04.2016, 12:36:25
(12.04.2016, 12:00:14)Markus Wettin link napisał(a): Unia Europejska bez UK wytrzyma o ile poradzi sobie bez ich pieniędzy, więc wpierw trzeba sprawdzić ile Brytyjczycy dokładają do tego interesu. Nacjonalistyczne podejście Grupy Wyszehradzkiej, to jest propaganda, bo ja tutaj żadnego nacjonalizmu nie widzę prócz braku subordynacji Niemcom. FN i AfD niedojdą nigdy do władzy w tych krajach, już prędzej powstanie Kalifat Francji i Niemiec, niż doczekasz się wygranych tych partii. Czy rozpoczną się wielkie deportacje? A jak sobie to wyobrażasz? To jest niemożliwe bez przemocy na wielką skalę. Jedyną sensowną opcją jest likwidacja zasiłków oraz zapewnienie im dobrowolnego powrotu do Afryki. A co do tego czy Polska powinna kogoś przyjąć, to tylko lekarzy, naukowców itd. z tych państw. Mimo całej mojej sympatii do Jazydów i Chrześcijan z tamtejszych terenów, to jednak ich ojczyzna jest na Bliskim Wschodzie. Szkoda tylko, że do przyjmowania uchodźców najmniej chętne są kraje arabskie, a myślę, że wielu z imigrantów chciałoby trafić do Arabii Saudyjskiej, ZEA, Kataru czy Kuwetju.
Zgłaszam krytyczny poziom zakwaszenia postu xD Ostrzegam, że kwas spierdoksylowy w takim stężeniu jest niezwykle niebezpieczny i powoduje nieodwracalne uszkodzenia mózgu xD
Już widzę, jak po "likwidacji zasiłków" w te pędy wszyscy wracają do Syrii, Libii, Afganistanu czy Somalii. Bo to te pieniądze z zasiłków są najważniejsze, a nie możliwość fizycznej egzystencji bez pozostawania w stanie ciągłego zagrożenia. Tak samo widzę tych naukowców i lekarzy którzy tak pędzą do Polski, która własnych naukowców i lekarzy nie potrafi utrzymać w kraju, bo oferuje im fatalne warunki płacowe i pracy?
Also mokre sny o Kalifacie ustanawianym przez 8% mieszkańców Francji czy 5% w Niemczech xD Czy bzdury o państwach muzułmańskich nie przyjmujących uchodźców... Ekstrakt prawicowej spierdoksyliny xD
{~} Prezerwatyw Tradycja Radziecki