Czy UE wytrzyma?
Cytat:Już widzę, jak po "likwidacji zasiłków" w te pędy wszyscy wracają do Syrii, Libii, Afganistanu czy Somalii.
A założysz się? Sami wprost mówią o tym. Wink
Cytat:Bo to te pieniądze z zasiłków są najważniejsze, a nie możliwość fizycznej egzystencji bez pozostawania w stanie ciągłego zagrożenia.
Przypomina mi się gadka Zandberga z debaty prezydenckiej. Tak bardzo oni są przeciwko pozostawaniu w stanie ciągłego zagrożenia, że z radosnym okrzykiem Allahu Akbar walczą z służbami porządkowymi na granicach zewnętrznych UE. Szczyt propagandy i wybiórczości faktów.
Cytat:Tak samo widzę tych naukowców i lekarzy którzy tak pędzą do Polski, która własnych naukowców i lekarzy nie potrafi utrzymać w kraju, bo oferuje im fatalne warunki płacowe i pracy?
A co to ma do mojej wypowiedzi? Jeśli już kogoś Polska ma przyjmować, to tylko jednostki z których możemy czerpać jakieś korzyści, a nie same straty.
Cytat:Also mokre sny o Kalifacie ustanawianym przez 8% mieszkańców Francji czy 5% w Niemczech.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem, że prędzej powstanie kalifat, niż do władzy dojdą FN i AfD. Wink Kalifat nigdy nie powstanie w Europie, bo jest on nieopłacalny dla większości muzułmanów, którzy w niej mieszkają.

Cytat:Czy bzdury o państwach muzułmańskich nie przyjmujących uchodźców.
Nie bzdury a fakt i nie mam tutaj namyśli Turcji czy Jordanii.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy UE wytrzyma? - przez Fiodor Swirydiuk - 09.04.2016, 12:25:29

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości