12.04.2016, 13:34:33
Cytat:... jak donosi prawy.pl albo inny parówkowy portal prasy polskiej xDMiałem namyśli wywiady z imigrantami, ale to zapewne byli pokolorowani redaktorzy prawego.pl Masz rację, o tym nie pomyślałem. 3-D
Cytat:Tak właśnie, radośnie toczą walki, krzyczą Allah Akbar bo lubią być w zagrożeniu xD Takich ludzi jak Ty odbijają ze sztancy czy składają ich małe chińskie ludziki z cebuli? xDŻe co? Gdybym był imigrantem i szukał spokoju na świecie, to na pewno nie rzucałbym kamieniami w policjantów. Skoro oni się tak zachowują na granicach Europy, to jestem ciekaw co będzie dalej. Na pewno jak już dojdą do niemiecko-francuskiej ziemi obiecanej, to staną się feministami i działaczami LGBT i pojadą pod egidą NATO do Rosji uprawiać manife w tamtejszych cerkwiach.
Cytat:Akurat tego typu spierdoksy mają całkiem dużą szansę dojść do władzy. W wielu krajach już się to stało - Węgry czy Polska są tego najlepszym przykładem.Orbana to ty szanuj kolorowy pająku.
To wielki człowiek jest. Cytat:Ale jak ktoś jest chytry to Żyd, nie? xDNie bo Szkot ty antysemito xD
Cytat:No tak, przepraszam, że nie zgadłem, że chodzi Ci konkretnie o Brunei (faktycznie nie znalazłem informacji, aby tamtejszy Sułtanat przyjął jakichś uchodźców).W Brunei to by ich odstrzelili na granicy xD
Cytat:Uchodźców z Syrii z krajów regionu przyjęła Turcja, Jordania, Liban (1/4 mieszkanców tego kraju to uchodźcy), Egipt, Irak. W Arabii Saudyjskiej, Kuwejcie, Bahrajnie, Katarze i Zjednoczonych Emiratach Arabskich też jest łącznie prawie milion, głównie osób które wyjechały do pracy do tych krajów i wobec których zgodzono się na przedłużenie pobytu. Iran ma u siebie ok. miliona uchodźców z Afganistanu i Iraku. Uchodźców przyjęła też Malezja, Libia, Algieria, Tunezja...Nie mówię tutaj o biedopaństwach pokroju Turcji, Jordanii czy Libanu, które przyjmują uchodźców dla celów politycznych. W Arabii Saudyjskiej, Kuwejcie, Bahrajnie, Katarze i Zjednoczonych Emiratach Arabskich jak sam powiedziałeś jest prawie milion, ale nie uchodźców, a niewolników, którzy pracują w gorszych warunkach niż robotnicy w czasach gdy rodził się komunizm.
Skoro jesteś takim wojownikiem o prawa uciskanych, to powinieneś wiedzieć, jak się traktuje obcych robotników w bogatych krajach arabskich.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin