Zagwozdka
Kto tak naprawdę stoi za Kugarią? Moja teoria, którą już przedyskutowałem z paroma osobami, jest taka, iż (mówiąc krótko i bez ogródek) za Kugarią stoją skarlandzcy obywatele.

Chanem byłby wówczas Fernando Cordoba (dawniej Lorenzo Medici) - podobny moment zniknięcia w ostatnich dniach, pozytywny stosunek do Skarlandu, podobny styl wypowiedzi i rządzenia.

Reszta obywateli to najpewniej: Eleonora de Medici, Kosma Medici, Giovanni Ganganelli vel archont Celestyna Sinalenno z Surmenii (i wiele innych klonów tej osoby) - najpewniej któraś kobieta w Kugarii, być może także Tomasso Mancini (wyjaśniałoby to pozytywny stosunek części obywateli do Sarmacji). Ciężko przyporządkować na 100% te nazwiska do konkretnych Kugarów, ale możemy się pobawić.

Mój v-ojciec uważa także, że te same osoby stoją za Al Rajnem - zniknął on wtedy, gdy Kugaria odżyła i otworzyła się na zewnątrz, orientalne klimaty, pierwszy partner Skarlandu za panowania Eleonory - cel jej pierwszej podróży - miesiąca miodowego, część powyższych profili się pokrywa (np. Ganganelli napadający na mojego v-ojca i Cesarego de Medici - również w Al Rajnie pod inną tożsamością).
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem