Tomasz Bagrat Dostojewski - Program Wyborczy
Jak łatwo zauważyć,  mam zamiar powołać kilka nowych Ministerstw i przywrócić jedno.

Ministerstwo Rolnictwa zajmie się wprowadzaniem w życie nowej dziedziny jakim jest rolnictwo. To Tu będą opracowywane najważniejsze że informacje o zasadach działania i funkcjonowania rolnictwa w mikroswiecie.

Ministerstwo Gospodarki będzie ściśle współpracować z Radą Gospodarczą i pomagać jej w rozwoju narodowej gospodarki.

Ministerstwo Astronautyki, jak sama nazwa mówi będzie sprawować pieczę nad programem badania Kosmosu. Ministerstwo będzie współpracować z Agencją Kosmiczną lub w razie potrzeby, przejmie jej obowiązki.

Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, wraca po krótkiej nieobecności. Postaramy sięprzywrócić Ranking Regionów ale przedewszystkim pomagać w rozwoju poszczególnych regionów.

Ministerstwo Transportu i Infrastruktury będzie odpowiadać za stworzenie i utrzymanie sieci dróg i autostrad, linii kolejowych, lotnisk, portów itp.

Chciałbym zapewnić że Ja i mój Rząd rozpoczniemy zmiany, zmiany które rozwiną Bialenię.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości