16.04.2016, 12:51:27
I nie obraź się Fredericku, ale dla SiB zrobiłem wystarczająco dużo, aby móc zauważyć, że nie warto dalej się bawić w kraj, w którym w praktyce rządził od początku triumwirat w składzie: ja, Ty, Michael. W ZKSiB byłem jedyną osobą, która robiła coś pożytecznego i to dzięki mnie nawet ktoś z RON wspomniał o nas w OPM. RSiB było fajne, bo się wszyscy ogarnęli, ale zacząłeś wszczynać ogromne kłótnie o Chambord, które doprowadziły do kryzysu. Potem wciągnąłem SiB do ambitnego projektu Wspólnoty Mikronacji, która niestety nie wypaliła. Później ratowałem SiB przed upadkiem wciągając ją do Victorii, której nie krytykuj, bo działałeś tam wcześniej ode mnie. Potem było ASiB, które składało się w połowie z trolli i w dodatku nie mieliśmy dostępu do panela administratora, to jako jedyny myślałem o tym państwie i stworzyłem SRS, które upadło z tego samego powodu co wspomniane Królestwo Victorii. Taki los.
A jaki z tego wniosek? Z mojej winy nigdy nie upadła żadna mikronacja, a z twojej już jak najbardziej. Pamiętasz jeszcze Klindię i aferę z klonami twojego autorstwa? ^^, W sumie taka sama afera potem wybuchła w ZKSiB, gdy się nagle okazało, że wszyscy twoi znajomi mają jedno IP. :
Cytat:No właśnie - reaktywacja SiB w Bialenii nikogo by nie zadowoliła, natomiast do listy państw, które upadły przez Ciebie, a których nie musiałeś być przecież współzałożycielem, należy dodać jeszcze Santanię i Burgię, Skandynawię, Islamską Federację i wiele innych.Skandynawia to inna historia, która się nawet nie zaczęła, a w Islamskiej Federacji nie byłem. I jeśli wspominasz w tym kontekście o Islamskiej Federacji, to nawet nie znasz historii Bialenii, w której startujesz na prezydenta.
A jaki z tego wniosek? Z mojej winy nigdy nie upadła żadna mikronacja, a z twojej już jak najbardziej. Pamiętasz jeszcze Klindię i aferę z klonami twojego autorstwa? ^^, W sumie taka sama afera potem wybuchła w ZKSiB, gdy się nagle okazało, że wszyscy twoi znajomi mają jedno IP. :

Cytat:i wiele innych.Wymień dokładnie jakich, bo bawienie się w redaktora Gazety Polskiej Ci nie wychodzi.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin