23.04.2016, 20:28:56
(23.04.2016, 14:38:50)Maciej Kamiński link napisał(a): Miałeś zdublowane już wcześniej...Ale z automatu? Mogę swój spis skasować czy pozostawić bo znikną oba?
(23.04.2016, 14:00:08)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a): Wspaniale... W takim razie uprzejmie proszę o ustawienie mi naramiennika Generała Dywizji.Ale jak zrobię jednolite... bo do ilustracji ustawy robiłem wybiórczo i nie mam kompletów. W tej chwili zacząłem robić matrycę stopni w wydaniu "umundurowania wyjściowego" (no ale wiesz... sobota jest, czas baletów z kobietami, a nie grzebaniu w kompie), jutro jak się ogarnę to myślę, że lądowe zrobię (jak jest matryca w warstwach to potem już szybko idzie). Potem lotnictwo (tylko zmiana kolorów) i Marynarka Wojenna. Cały problem to dobrać tak elementy by były w miarę czytelne z rozmiarze 150 x 41 pxs. Duże to nie problem, ale takie małe to nigdy nie wyglądają super dobrze, trzeba dobrać tak by nie było zbyt niewyraźnie. Ale jutro powinienem ogarnąć WL.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.