Wniosek o przywrócenie do służby wojskowej
(24.04.2016, 17:13:42)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): To można oczekiwać przywrócenia?
No ale weź się chłopie ogarnij... Nie tak dawno przeczytałem Twoją deklarację:

(17.04.2016, 17:22:10)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Dziękuję i do widzenia. Nigdy tu nie wrócę, ale forum będę sprawdzać. Jak Frederick wygra, to się trochę pośmieję i będzie ciekawie.

Więc zrezygnowałem z zastanawiania się nad Twoim wnioskiem, a wprost przeciwnie zamierzałem przenieść Cię w stan spoczynku tylko czekałem na wejście w życie ustawy by to zrobić formalnie.

Nie wspominam, że chyba powrót do armii nie jest Tobie na rękę - bo za coś takiego...

(24.04.2016, 11:08:11)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Przyjechał tu, aby uszczęśliwić choć kilkaset osób. Zaczął mówić do mieszkańców tych ruin.
- Szanowni Towarzysze! Czyż nie godzi to w nasze serca, żeśmy zmuszeni do tego, aby jakiś Princeps nami rządził i się zapychał żarciem w swoim pałacyku? Kto jest za znacjonalizowaniem wszystkich zakładów na terenie Bałdaraszu w ręce Jahołdojewszczyzny?
Tłum znacząco podnosił dłonie. Chciano tego od dawna.
- A kto jest za utworzeniem autonomicznej Jahołdajewszczyzny z Kubilajem Spirkinem?
Tu każdy podnosił dłonie. Widać teraz było iskierki w oczach mieszkańców.
- To na barykady!
Każdy mężczyzna od 25 do 55 roku życia dostał broń i miał bronić miasta, kobiety pracowały w fabrykach, a dzieci w piekarniach i uczyły się w szkołach. Bałdarasz wrócił i ma się dobrze![/i]

... będzie po prostu "kula w łeb" - bo tak się załatwia sprawy buntów i działalności terrorystycznej w SZ RB. >>D

PS. A tak w ogóle to 90% Twoich postów jest jednozdaniowych, w połowie podpada pod zwyczajny spam... To niby co sensownego chciałbyś robić w armii? W SZ RB nie ma miejsca na bylejakość... o "kulturze języka" to nawet nie wspominam.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości