Zażalenie
(30.04.2016, 21:32:12)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a): [quote author=Kaspian link=topic=5308.msg47198#msg47198 date=1462044301]
Panie Pietrow-Dostojewski milczenie jest złotem ... proszę to rozważyć i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Chamstwo z jakim odnosi się Pan do Króla jest karygodne! W wiadomości Króla jest pytanie i prośba a nie jak pan sugeruje dyktat.

Bzdury. Będę odnosił się do Króla w taki sposób, w jaki będzie mi się to podobać. Zresztą, co ja będę się słuchał jakiegoś nowicjusza. Coś się Szanownemu pomyliło... Poza tym czytać umiem, nawet interpretacje na poziomie niedosłownym wychodzą mi całkiem nieźle, więc niech mi Szanowny nie mówi, co mam robić, a co nie.

Król ewidentnie wywiera nacisk na władzach gazety. Wypowiedz nosi charakter pretensjonalny i władczy. W demokratycznym państwie jest to zachowanie poniżej wszelkiej krytyki i przypomina działania najgorszych dyktatorów.
[/quote]

Do Króla jak i do każdego innego człowieka powinien się Pan odnosić z szacunkiem. Mam świadomość, że jest to kwestia wychowania, cóż ... Dziwi mnie też Pańska reakcja na moją wypowiedź, to że jestem tu nowy nie oznacza, że nie będę reagował na chamskie pozbawione podstaw uwagi zwłaszcza kierowane do Króla kraju, w którym postanowiłem zamieszkać. Skąd w Panu tyle jadu?

Król nie wywiera żadnego nacisku na redakcji gazety. Jedynie zapytał oraz dbając o jej rozwój poprosił o większą aktywność nie ma w tym nic złego.

Chce Pan na siłę zaatakować Króla z niewiadomych mi przyczyn, może to wróg Pański wróg polityczny? Nie udało się.

Bójmy się Króla! Prosi by gazety drukowały więcej artykułów! Do czego posunie się następnym razem !?   
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.

/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zażalenie - przez Eddard Noqtern - 30.04.2016, 19:53:08

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości