Odznaczenia i medale KH
Mam nadzieję, że nie będę powtarzać czegoś, co już zostało opublikowane. Gdzieś miałem listę odznaczonych... nie mogę jej znaleźć...

Cytat:Wykaz obywateli uhonorowanych z dn. 28.11.2014 r.

- Król-Senior, Piotr Paweł de Zaym, za szczególne zasługi w rozwoju Królestwa Hasselandu, otrzymuje Order Smoka, klasy Order Wielki z Diamentami.
- Markiz Eddard Noqtern, za rozwój Królestwa Hasselandu, otrzymuje Order Smoka, klasy Order Wielki.
- Podporucznik Freyton Camirr, za śledztwo ws. Poul Morthensena i rozwój Królestwa Hasselandu, otrzymuje tytuł Pana oraz Złoty Krzyż Zasługi Hasselandu.
- Obywatel Aeon Konstruktor, za rozwój Królestwa Hasselandu, otrzymuje tytuł Pana oraz Srebrny Krzyż Zasługi Hasselandu.
- Kapral Fryderyk Heim, za rozwój Królestwa Hasselandu otrzymuje Srebrny Krzyż Zasługi Hasselandu.

4 lipca 2013:
Cytat:Order Królowej Magdaleny otrzymuje markiz Szymon Niemiec, jeden ze "starych Hasselandczyków", niegdyś wielce zasłużony, a dziś może nie tak aktywny, ale skrupulatnie uczestniczący we wszystkich głosowaniach w Senacie. Odznaczeniem tym chcę przypomnieć jego wybitną działalność na rzecz Królestwa.

Złoty Krzyż Zasługi Hasselandu otrzymuje hr Martino za aktywną i skuteczne opiekę nad stronami internetowymi Królestwa.

Srebrny Krzyż Zasługi Hasselandu otrzymują:
bnt. Paulus Buddus za wspieranie inicjatyw królewskich, w tym pracę na rzecz HKSW,
bar. Bajt3k za wyróżniającą się i znaczącą opiekę nad stronami internetowymi Królestwa.

3 lipca 2014
Cytat:- baron Poul Morthensen, wytrwale wspierający mnie i Hasseland, otrzymuje tytuł hrabiego i Order Królowej Magdaleny;
- kpt Eddard Noqtern, niesłychanie aktywnie działający na rzecz Królestwa, otrzymuje tytuł Sira i Złoty Krzyż Zasługi;
- ppor Iwan, aktywnie tworzący Siły Lądowe, otrzymuje Pochwałę Signum Laudis Najwyższego Zwierzchnika Sił Zbrojnych wraz z Brązowym Medalem;
- ppor Freyton Camirr, jeden z bardziej aktywnych nowych obywateli, tworzący Siły Powietrzne, otrzymuje Pochwałę Signum Laudis Najwyższego Zwierzchnika Sił Zbrojnych wraz z Brązowym Medalem;
- Aeon Konstruktor, jeden z bardziej aktywnych nowych obywateli, otrzymuje List z Podziękowaniem Królewskim.
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odznaczenia i medale KH - przez Hewret von Thorn - 30.04.2016, 23:06:41

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości